Visitkampen.nl (te bereiken via www.kampen.nl!) is dè vrijetijdsportal van Kampen. Door middel van deze vrijetijdsportal voor Kampen presenteren we één positief en sterk integraal vrijetijdsaanbod aan de inwoners en bezoekers van Kampen op het gebied van kunst, theater, muziek, uitgaan, evenementen, festivals, horeca, sport en recreatie inclusief een handige evenementenagenda.

Een collectief belang waardoor we het publiek beter gaan bedienen, het aanbod in Kampen duidelijker zichtbaar wordt en je rechtstreeks wordt doorgelinkt naar de aanbieder van de activiteit. Dit leidt uiteindelijk tot een positief effect op het gebruik/bezoek van vrijetijdsvoorzieningen in Kampen, de stadspromotie (veel te doen in de stad) en sociale cohesie (trots op mijn stad) en een win/win situatie voor inwoner, bezoeker én aanbieder.

Feiten en cijfers
  • Gemiddeld 45.000 bezoekers per maand (inclusief 25.000 via Facebook)
  • Vermelding van evenement is altijd gratis
We besteden veel aandacht om in Google hoge noteringen te behalen die met Kampen te maken hebben.

Meld ook daarom je evenement aan. Dat kan via deze link: https://stad.kampen.nl/nl/evenementen/evenement-aanmelden.html

Privacy statement

 

Proclaimer

 

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

 

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media