Promotie

Kampen Marketing helpt je verder

Online en offline mogelijkheden voor promotie van jouw evenement zijn er volop en het campagneteam van Kampen Marketing helpt je daar graag bij.Gebruik de promotiekansen voor jouw evenement, download hier de promotietips van Kampen Marketing. Eén tip alvast ter inspiratie:Maak een Facebook evenement aan op jouw Facebookpagina.Hanzestad Kampen en Kampen Tourist info voegen het evenement dan toe aan de FB pagina. Zo wordt jouw evenement ook zichtbaar bij likers op onze pagina’s. Goed om te weten: Het doel van Hanzestad Kampen pagina is om aan de Kampenaar te laten zien hoe leuk Kampen is. De Kampen Tourist Info pagina heeft als doel de bezoeker te laten zien dat Kampen een leuke bestemming is om te bezoeken. En de combinatie te laten zien van een bezoek aan Kampen en de omgeving.
Lees verder

Evenementenkalender

De Hanzestad Kampen Evenementenkalender is een handig fullcolour overzicht van evenementen in Kampen tijdens de ‘hoogseizoenen’ van Kampen: de winter en de zomereditie. De grote evenementen en kleinere, aansprekende (bekende) evenementen staan vermeld. De evenementenkalender wordt halfjaarlijks verspreid onder 100 toeristische adressen waaronder winkels, horeca, campings, hotels, attracties en culturele instellingen.Doel van de evenementenkalender is bezoekers en (potentiële) inwoners wegwijs te maken in het evenementenaanbod van Kampen en ze tegelijkertijd te informeren, te enthousiasmeren en te verleiden om gebruik te maken van het evenementenaanbod in Kampen. Daarnaast worden op onze website en Facebook pagina alle bekende evenementen onder de aandacht gebracht met de meest actuele informatie. Zo heeft de bezoeker ook een volledig overzicht van wat er allemaal te doen is in Kampen!
Lees verder

Online

Visitkampen.nl (te bereiken via www.kampen.nl!) is dè vrijetijdsportal van Kampen. Door middel van deze vrijetijdsportal voor Kampen presenteren we één positief en sterk integraal vrijetijdsaanbod aan de inwoners en bezoekers van Kampen op het gebied van kunst, theater, muziek, uitgaan, evenementen, festivals, horeca, sport en recreatie inclusief een handige evenementenagenda.Een collectief belang waardoor we het publiek beter gaan bedienen, het aanbod in Kampen duidelijker zichtbaar wordt en je rechtstreeks wordt doorgelinkt naar de aanbieder van de activiteit. Dit leidt uiteindelijk tot een positief effect op het gebruik/bezoek van vrijetijdsvoorzieningen in Kampen, de stadspromotie (veel te doen in de stad) en sociale cohesie (trots op mijn stad) en een win/win situatie voor inwoner, bezoeker én aanbieder.Feiten en cijfers Gemiddeld 45.000 bezoekers per maand (inclusief 25.000 via Facebook) Vermelding van evenement is altijd gratis We besteden veel aandacht om in Google hoge noteringen te behalen die met Kampen te maken hebben.Meld ook daarom je evenement aan. Dat kan via deze link: https://stad.kampen.nl/nl/evenementen/evenement-aanmelden.html
Lees verder

Privacy statement

 

Proclaimer

 

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

 

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media