Over ons

Contact

Je kunt het beste per e-mail contact opnemen met het EPK. Dat garandeert de snelste reactie!   Evenementendesk Organiseer je een evenement? Kampen Partners helpt je met advies over zaken als programmering, partners, processen, subsidies en locaties. Ook organiseert Kampen Partners met het EPK jaarlijks netwerkbijeenkomsten voor evenementenorganisatoren waarbij ontmoeten en kennis delen centraal staan.Neem vrijblijvend contact op met Aline Hofstee, Evenementen coördinator om je evenement te bespreken. Je kunt haar bereiken per e-mail via aline@kampenpartners.nl of telefonisch op 06-12736070.Heeft u andere vragen? Neem dan contact op met Coen van Mierlo, secretaris van het Evenementen Platform Kampen. Je kunt hem bereiken per e-mail via epk@kampenpartners.nl of telefonisch op 06-55757698. Redactie Visitkampen.nl en Facebook ​Voor het aanleveren van artikelen of persberichten ten behoeve van Visitkampen.nl en/of Facebook.com/hanzestadKampen kun je met ons contact opnemen via info@kampenpartners.nl.    Adverteren & Citymarketing zaken ​Als je meer wilt weten over citymarketing of wilt adverteren in media van Kampen Marketing, dan kun je contact opnemen met Roeland Tameling, citymarketeer bij Kampen Partners. Hij is bereikbaar via r.tameling@kampenpartners.nl en telefonisch op 06-17453490.
Lees verder

Partners

Gemeente Kampen Regelmatig worden er in en rond Kampen evenementen georganiseerd die het bezoeken waard zijn. De Gemeente Kampen ondersteunt deze initiatieven met raad en daad.Zie ook https://www.kampen.nl/evenementen-en-activiteiten/evenement-organiseren Kampen Partners De Stichting Kampen Partners is verantwoordelijk voor de uitvoering van het citymarketingbeleid inclusief een optimale besteding van het gemeentelijk budget voor citymarketing en het evenementenbudget. Kampen Partners wil er samen met inwoners en ondernemers voor zorgen dat er mooie initiatieven ontwikkeld worden om meer bezoekers naar Kampen te trekken.Bekijk voor meer informatie de evenementenkalender op stad.kampen.nl/evenementen.
Lees verder

Nog geen foto?
Neem contact op met de webredactie om een foto toe te voegen!

Bestuur

Het EPK bestaat uit een bestuur en een afgevaardigde van Kampen Partners, in principe de citymarketeer. Ieder bestuurslid heeft een eigen specialisme. De belangrijkste taken van het bestuur zijn het verdelen van evenementensubsidies, de vaststelling van de meerjarenstrategie en de advisering aan Kampen Partners en het college van B&W ten aanzien van publieksevenementen. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de collectieve evenementenpromotie, inclusief de content en online marketing. Het EPK bestuur bestaat uit:Marieke SpijkermanvoorzitterE-mail Coen van Mierlo Secretaris E-mail Ben HeukersPenningmeester E-mail Nardus Koster Secretaris E-mail Jan Troost Bestuurlijk contact Kampen Partners E-mail Roeland Tameling Kampen Partners E-mail   Aline Hofstee Evenementencoördinator E-mail  
Lees verder

Spin in het web

Over ons

Spin in het web

Het EPK verleent op verzoek van de Gemeente Kampen en de stichting Kampen Partners subsidies aan publieksevenementen die in (de binnenstad van) Kampen worden georganiseerd. Daarnaast adviseert het EPK in nauwe samenwerking met onder meer de Gemeente Kampen en Kampen Partners zowel bestaande als nieuwe en in ontwikkeling zijnde evenementen en activiteiten en brengt ze desgewenst in contact met de juiste partijen. Door steeds in contact te blijven met verschillende spelers in het veld is er actuele informatie bij het EPK. Organisaties worden zo ondersteund met kennis op het gebied van mogelijke partnerships, locaties en marketing-en financieringsmogelijkheden.Het EPK is een onafhankelijke stichting die los staat van de gemeente. Met Kampen Partners is een intensieve werkrelatie, onder meer door deelname van Kampen Partners aan de bestuursvergaderingen van het EPK. De stichting Evenementen Platform Kampen ontvangt voor haar werkzaamheden een bijdrage vanuit de gemeente.Statuten EPK
Lees verder

Privacy statement

 

Proclaimer

 

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

 

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media