Op donderdagavond 24 maart organiseert het Evenementenplatform Kampen een bijeenkomst voor alle evenementenorganisatoren in de gemeente Kampen.
Locatie is De Leuke Hanzestad en de ontvangst is vanaf 19 uur. Om 19.30 uur start het inhoudelijke programma.

“We zijn ontzettend blij dat de Corona maatregelen vanaf eind februari grotendeels worden afgeschaft, dat geeft ruimte aan de organisatoren in Kampen. Iedereen staat in de startblokken en we verheugen ons dan ook op een mooi evenementenseizoen”, vertelt Evenementencoördinator Aline Hofstee. “Op deze avond praten we de aanwezigen bij over allerlei actuele zaken zoals de evenementensubsidie, het Heropeningsfonds en andere ontwikkelingen”.

Naast het inhoudelijke programma, is er ook een gastspreker. “We hebben Inge Merkelbach uitgenodigd van de Erasmus Universiteit in Rotterdam, zij neemt ons mee in de wereld van gedragsbeïnvloeding. Want we willen allemaal het gedrag van onze bezoekers op een positieve manier beïnvloeden! En natuurlijk sluiten we de avond af met een gezellige netwerkborrel, zodat de onderlinge banden even goed kunnen worden aangehaald”.

 

Ook aanwezig zijn?

Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen naar aline@kampenpartners.nl.

 

Logo Provincie OverijsselUitnodiging Informatie en Netwerken voor evenementenorganisatoren

Informatie en Netwerken voor evenementenorganisatoren

Privacy statement

 

Proclaimer

 

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

 

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media