Nieuws

WE KUNNEN WEER!!!

Uitnodiging Informatie en Netwerken voor evenementenorganisatoren op 24 maart

WE KUNNEN WEER!!!

Op donderdagavond 24 maart organiseert het Evenementenplatform Kampen een bijeenkomst voor alle evenementenorganisatoren in de gemeente Kampen. Locatie is De Leuke Hanzestad en de ontvangst is vanaf 19 uur. Om 19.30 uur start het inhoudelijke programma. “We zijn ontzettend blij dat de Corona maatregelen vanaf eind februari grotendeels worden afgeschaft, dat geeft ruimte aan de organisatoren in Kampen. Iedereen staat in de startblokken en we verheugen ons dan ook op een mooi evenementenseizoen”, vertelt Evenementencoördinator Aline Hofstee. “Op deze avond praten we de aanwezigen bij over allerlei actuele zaken zoals de evenementensubsidie, het Heropeningsfonds en andere ontwikkelingen”.Naast het inhoudelijke programma, is er ook een gastspreker. “We hebben Inge Merkelbach uitgenodigd van de Erasmus Universiteit in Rotterdam, zij neemt ons mee in de wereld van gedragsbeïnvloeding. Want we willen allemaal het gedrag van onze bezoekers op een positieve manier beïnvloeden! En natuurlijk sluiten we de avond af met een gezellige netwerkborrel, zodat de onderlinge banden even goed kunnen worden aangehaald”.   Ook aanwezig zijn? Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen naar aline@kampenpartners.nl.   Uitnodiging Informatie en Netwerken voor evenementenorganisatoren
Lees verder

Op vrijdag 7 januari vond het online cocktailmomentje plaats

Terugblik cocktailmomentje

Op vrijdag 7 januari vond het online cocktailmomentje plaats

Terugblik cocktailmomentje Op vrijdag 7 januari vond het online cocktailmomentje plaats. Met meer dan 400 cocktails, 3 quiz winnaars, 1 burgemeester en ontelbaar veel plezier. De (af en toe hilarische) foto’s staan in deze online map:                                                De streaming video van het cocktailmomentje is volledig te bekijken.   De film ‘Kerst in Koud Kampen’ is ook te zien.   Meer info over het Heropeningsfonds staat op www.heropeningsfonds.nl Ook via deze weg nogmaals dank voor de samenwerking met het Evenementen Platform Kampen en Tourist Info Kampen en de medemogelijkmakers van het Heropeningsfonds Kampen, de Stadsgehoorzaal en Present-It.    
Lees verder
Ter illustratie

Opzetten van een verkeersregelaarspoule in 2022

In onze gesprekken met diverse evenementenorganisatoren hebben we gemerkt dat er veel behoefte is aan een lokale poule van verkeersregelaars.We gaan kijken of we dit als EPK in 2022 kunnen opzetten.We horen graag van u als organisator waar u precies behoefte aan heeft.Daarnaast zijn we natuurlijk op zoek naar verkeersregelaars die zich willen inzetten voor meerdere evenementen in 2022 en naar een coördinator die dit alles in goede banen wil leiden. We hebben gezien dat o.a. in Ommen hier met succes mee gewerkt wordt. Zie www.verkeersrgelaarsommen.nl.Kent u verkeersregelaars die hier belangstelling voor hebben? Of wilt u zelf een bijdrage leveren? Stuur een e-mail naar aline@kampenpartners.nl.    In de media: 'Gezocht in Kampen: vrijwillige verkeersregelaars voor de evenementenpoule', De Stentor.  
Lees verder

Privacy statement

 

Proclaimer

 

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

 

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media